Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!!!


Αναβλήθηκε  χθεσινή συζήτηση στην 4η Δημοτική Κοινότητα η συζήτηση για το Εμπορικό Κέντρο "Academy Gardens" μετά και τη δυναμική παρουσία των κατοίκων της γειτονιάς, της Επιτροπής και της Λαϊκής Συνέλευσης.   Κατά της πρότασης για το Academy Mall τάχθηκαν η Ανοικτή Πόλη, η Συμπαράταξη για την Αθήνα  και η παράταξη Επιμένουμε Αθήνα.  Ουδέτερη στάση κράτησε ο εκπρόσωπος της παράταξης του Ν. Κακλαμάνη.
Μέγιστη έντυπωση προκάλεσε η ένδεια επιχειρημάτων από τη δημοτική αρχή, η άκριτη υιοθέτηση των λεγομένων της εταιρείας και η απουσία οποιασδήποτε επιστημονικής μελέτης, για μια περιοχή όπως είναι η Ακαδημία του Πλάτωνα.


Δε, μεταξύ άλλων ως αντισταθμιστικό όφελος για την περιοχή παρουσιάζουν την πρωτοβουλία της εταιρείας να βάλει κάγκελα έξω από το Ειδικό Σχολείο στο Βουστάσιο και αργότερα τη δημιουργία παιδικής χαράς και την τοποθέτηση μπασκέτων στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα
 Για τις θέσεις εργασίας που διαφημίζουν, μπορούμε να μιλήσουμε,  μόνο αν είναι σε θέση να τις αποδείξουν... πιστοποιώντας ταυτόχρονα πως δεν θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ανεργία στις γειτονικές περιοχές.

Βέβαια σε προσωπικό (;) επίπεδο άνθρωποι του Δήμου, υπό τις ευλογίες της κυβέρνησης έχουν ήδη συμφωνήσει για το εμπορικό κέντρο του Πλάτωνα. Το παιχνίδι είναι εξ αρχής στημένο...

(Από το Μπλογκ της Ε.Κ.Α.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου