Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ...ΚΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ.



Σκληρές και πολεμικές σκηνές από την Αίγυπτο που κατά την ταπεινή μου γνώμη (μακάρι να βγω ψεύτης) η κατάσταση εκεί θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο και τελικά θα εμπλακούν αλλοδαπές στρατιωτικές δυνάμεις... Που; Στη Μεσόγειο!!! Και μάλιστα τώρα που ετοιμάζεται Ένα Καράβι Για Τη Γάζα_2.
Αν αυτό το βίντεο ειναι πλαστό ή φτιαχτό ή "fake" ή όπως αλλιώς θέλουμε να το πούμε, καταφέρνει τουλάχιστον να "πουλήσει", ότι και αν σημαίνει αυτό.
Αν είναι ένα "παιχνίδισμα" από κάποια "συμμετρία" του φωτός, των σκιών και της αντανάκλασης, πάλι έχει συμβεί στον κατάλληλο χώρο και στον κατάλληλο χρόνο (πολεμική ατμόσφαιρα, μεταφορά τραυματιών ή και νεκρών, άρματα μάχης μέσα σε πόλεις, εκρήξεις, φλόγες...). Τυχαίο;
Αν πάλι είναι κάτι όντως παραφυσικό ( οι Αιγύπτιοι άλλωστε είχαν και αυτοί πολλές θεότητες συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Αποκάλυψης, λόγω της εξάπλωσης του Χριστιανισμού ) και είναι όπως υποστηρίζουν πολλοί ένας από τους ιππείς της Αποκάλυψης, τότε αρκεί η μία φορά που εμφανίζεται...Όχι τίποτε άλλο. Προχθές στη ΝΕΤ, η Στάη ρωτούσε μια δημοσιογράφο αν ξαναεμφανίστηκε ο πράσινος καβαλάρης!!!!!!! Μπρρρρ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου