Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 20ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!! ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ...





ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
    Γραφείο Τύπου

Τηλ.:210 3722163 - 3722141                                                                Αθήνα, 21 Μαρτίου 2011





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε για τη σημερινη αναγκαστική ματαίωση της διεξαγωγής της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου:
Το δημοτικό συμβούλιο, οι εκπρόσωποι των δημοτών της πόλης μας, δεν είναι δυνατόν να συνεδριάζει, να συζητά και να αποφασίζει σε συνθήκες εκβιασμού και εκφοβισμού. Μια ομάδα συμβασιούχων υπαλλήλων του Δήμου που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους μπήκαν σήμερα με τη βία στο δημαρχείο, προπηλακίζοντας συναδέλφους τους στην είσοδο και κατέλαβαν την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Όλες οι προσπάθειες να βρεθεί κάποια συνεννόηση ώστε να ξεκινήσει η συνεδρίαση συνάντησαν την αδιαλλαξία των εκπροσώπων των συμβασιούχων. Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο όλες τις ενέργειες που εμποδίζουν τη λειτουργία των δημοκρατικά εκλεγμένων οργάνων του Δήμου μας και καλώ τους δημότες μας και τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να πράξουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου