Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ζορμπάς έρχεται...




Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να έχουν τον νου τους, μην κάνουν πάλι μαλακίες και μας λένε μετά "πού σκατά είναι το κράτος;"
Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται να γίνει της πουτάνας:
-Μαζέψτε γλάστρες που κρέμονται στα κωλομπαλκόνια σας, καθώς και σκάλες, τραπεζάκια και λοιπές σαβούρες που βαριέστε να μαζέψετε γιατί είσαστε τεμπέληδες, μόνο που τώρα μπορεί να πετάξουν ξαφνικά και να σκοτώσουν κάναν άνθρωπο.
-Ξεβουλώστε τα γαμημένα τα σιφόνια στις βεράντες σας και τσεκάρετε ότι οι αλήτες του δήμου δεν έχουν αφήσει ένα σωρό σκουπίδια να φράζουν τα γαμημένα τα φρεάτια στον δρόμο έξω από το κωλόσπιτο σας.
-Αν πνιγείτε ενώ πάτε να βγάλετε σέλφι με το φουσκωτό γαμωφλαμίνγκο σας σε δρόμο που πλημμύρισε κι έγινε χείμαρρος δεν θα σας κλάψει κανείς και θα σας θυμούνται όλοι ως κλινικά ηλίθιους.
- Όποιος μαλάκας πάει να κάνει kite surfing μέσα σε κυκλώνα θα προσγειωθεί στην Τουρκία και δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας Κοτζιάς για να τον απελευθερώσει. Καθήστε σπίτια σας και μην κάνετε μαγκιές.
- Θα ρίξει χαλάζι πιο μεγάλο κι από αρχίδι ρινόκερου, κι αν σας πετύχει στο κεφάλι τέτοιο πράμα θα σας ανοίξει το κεφάλι, ζώα. Α, και μιλώντας για ζώα, μαζέψτε τα κάπου να προφυλαχτούν τα κακόμοιρα μη σας τα σκοτώσει ο γαμώκαιρος (χαχα, κολλάει και με το "ρινόκερως").
- Μακριά από κωλόδεντρα που μπορεί να ξεριζωθούν, πινακίδες που μπορεί να ξηλωθούν από τον αέρα και γενικά από περιοχές όπου διάφορες μαλακίες (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια, κλπ) μπορεί να αποκολληθούν και να σας αφήσουν στον τόπο.
- Να ακούτε τους μπάτσους, και στ' αρχίδια μας αν είσαστε αναρχικοί και δεν τους γουστάρετε. Να ακούτε και τους πυροσβέστες, και ακόμα πιο στ' αρχίδια μας αν είσαστε φιλελέδες και θέλετε να τους απολύσετε.
Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με το πού και πότε είναι ασφαλές να κυκλοφορήσετε, μπείτε στο απαρχαιωμένο και δυσλειτουργικό site http://astynomia.gr/newsite.php?&lang=.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τον γαμημένο κυκλώνα που ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η κλιματική αλλαγή θα μας σκοτώσει όλους σύντομα, https://www.civilprotection.gr/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου