Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δελτίο τύπου της 30/6 - Οι μάσκες έπεσαν


300ellines.org
Οι μάσκες έπεσαν
Πριν μερικές μέρες ζητούσαμε από την κυβέρνηση να ακούσει το Ελληνικό λαό. Ζητούσαμε , όπως και από την αρχή, δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον τους, για τα όνειρά τους.
Δεν μας άκουσαν οι κυβερνώντες για άλλη μια φορά αλλά και δεν θεώρησαν σκόπιμο να μας δώσουν μια εξήγηση. Αντι αυτού διατείνονταν ψευδώς , μέσω υπουργού οικονομικών ότι είναι σε επικοινωνία με την πλατεία και πως το μόνο που θέλουν είναι το καλό μας. Τις τελευταίες δύο μέρες εμφάνισαν το αληθινό πρόσωπό τους. Ένα πρόσωπο σκληρό, απάνθρωπο και αυταρχικό απέναντι στο ίδιο λαό που εξαπάτησαν πριν μήνες με ψέμματα και τον παραπλάνησαν για να τους ψηφίσει . Απέδειξαν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να περάσουν τις αποφάσεις των δανειστών μας και να εξασφαλίσουν έτσι τα λεφτά τους ισοπεδώνοντας όχι μόνο το οικονομικό μας επίπεδο αλλά και την αξιοπρέπειά μας σαν λαός και σαν έθνος. Εξαπέλυσαν όλες τις δυνάμεις καταστολής με μια και μόνο έντολή , να διαλύσουν την διαδήλωση με οποιονδήποτε τρόπο , αδιαφορώντας για τον κόσμο και την σωματική του ακεραιότητα. Μια νόμιμη διαδήλωση την οποία η δικαιοσύνη δεν προστάτεψε αλλά αντίθετα αδιαφόρησε σε σημείο που προκαλεί ερωτηματικά.
Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος την 28 και 29 Ιουνίου θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ψυχή όσων τα έζησαν. Όμως πέρα από τις τεράστιες αρνητικές τους συνέπειες έχουν και μια καλή πλευρά . Ότι απέδειξαν και στους πιο καλόπιστους τις πραγματικές προθέσεις και στόχους της κυβέρνησης αλλά και ένωσαν όλο το λαό σε έναν κοινό αγώνα απέναντι σε όσους δεν υπηρετούν την αληθινή δημοκρατία και την κοινωνική αλληλεγγύη. Όσοι δε, μένουν βουβοί και αδρανείς σε όλα αυτά, θα έχουν το στίγμα της συνενοχής στη συνείδηση του λαού.
Οι 300 Έλληνες θα συνεχίσουμε την πορεία μας με παλιούς αλλά και νέους στόχους , πάντα με βασικούς πυλώνες της προσπάθειάς μας τον σεβασμό στον συμπολίτη μας, την ανεξαρτησία μας από κόμματα και συνδικαλιστικούς φορείς και την ενότητα όλου του λαού.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει.
Για τους 300 Ελληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου