Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!!!

Φασιστικής έμπνευσης συκοφάντηση του Ασύλου μέσα στη Βουλή και ολομέτωπη επίθεση εναντίον του
Αθήνα, 2 Φλεβάρη 2011
Σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο εξής περιστατικό:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ:
«Θα πω μόνο το μικρό της όνομα για λόγους προστασίας: έχει το όνομα της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη! Πάει, λοιπόν, προχθές, η Μελίνα στη Νομική να γράψει Εμπορικό Δίκαιο και - παρόντων των επιτηρητών και της υπεύθυνης τμήματος καθηγήτριας - "μπουκάρουν" αντιεξουσιαστές στην αίθουσα. Τα παιδιά έγραφαν εξετάσεις και 25 αντιεξουσιαστές μπήκαν μέσα και ξεκίνησαν τα "γαλλικά". Η συγκεκριμένη φοιτήτρια που τόλμησε να πει "αφήστε μας μισή ώρα να τελειώσουμε το μάθημα", δέχτηκε επίθεση εξαιρετικά εκφοβιστική και απαξιωτική και της έσκισαν το γραπτό. Την απείλησαν δε ότι "Τη Δευτέρα που θα δίνεις μάθημα θα είμαστε πάλι εδώ"! (Από Δελτίο τύπου του ΛΑΟΣ)
Θα αποδείξουμε ότι όλη η ιστορία είναι ένα φτηνό φασιστικό κατασκεύασμα που στόχο έχει το Άσυλο και τη δυσφήμηση του φοιτητικού κινήματος από ομάδες εχθρικές στο λαϊκό και νεολαιΐστικο κίνημα.
Ας δούμε πρώτα ποια είναι η φοιτήτρια η οποία έκανε την καταγγελία και της οποίας το όνομα ο Καρατζαφέρης αποκρύπτει για λόγους «ασφαλείας».
Η απάντηση βρίσκεται στο blog του «Παρατηρητή» σε δημοσίευμα με τίτλο "Καταγγελία Ναυπλιώτισσας φοιτήτριας της Νομικής " όπου η φοιτήτρια Μελίνα Τσιλιμίγκρα υπογράφει επώνυμη καταγγελία.
Οπότε δεν συντρέχει και λόγος προφύλαξής της!
Το κείμενο του «Παρατηρητή» συνοδεύεται με υπέρτιτλο: «Της έσκισαν το γραπτό οι... συνιστώσες (γιατί ήθελε να γράψει μάθημα εν μέσω... κατάληψης)…». Πέρα από τα διάφορα που φαντασιώνεται η συγκεκριμένη στο κείμενο, υπάρχει κάτι που μας κίνησε ιδιαίτερα την περιέργεια: Επιλέγει να κλείσει την καταγγελία της με ένα κείμενο του Ίων Δραγούμη, το οποίο όλως τυχαίως είναι το όνομα του ινστιτούτου εθνικών και κοινωνικών μελετών του ΛΑΟΣ. Ποια είναι αλήθεια η Μελίνα Τσιλιμίγκρα που κάνει την καταγγελία;
Την απάντηση μας την δίνει το Facebook όπου μαθαίνουμε ότι από τα αγαπημένα της βιβλία είναι «Ο Αγών μου» του Χίτλερ.
Ψάχνοντας λίγο ακόμα ανακαλύπτουμε ότι πρόκειται για μέλος της ΝΕ.Ο.Σ. που είναι η νεολαία του ΛΑΟΣ!!!
Αυτή είναι η περίφημη ανώνυμη φοιτήτρια της οποία τις καταγγελίες μετέφερε ο Καρατζαφέρης στην Βουλή. Η ίδια είχε επιλέξει από τις 27/1 να καταγγείλει την κατάληψη σε blog της ΝΕΟΣ (http://melostisneos.wordpress.com/2011/01/27/%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84/)
Υπήρχε όμως κατάληψη στις 31/1 που καταγγέλλει η εφημερίδα «Παρατηρητής» στο blog της;
Σαφέστατα όχι!
Αφού οι απεργοί πείνας και οι αλληλέγγυοι είχαν αποχωρήσει από τις 27/1. Με βάση αυτά μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πόσο αληθή είναι αυτά που καταγγέλλει το στέλεχος της ΝΕΟΣ περί σκισίματος γραπτού κλπ…
Στις 31/12/2010 δημοσιεύεται στο blog «Καλημέρα Αρκαδία» (http://kalimera-arkadia.blogspot.com/2010/12/blog-post_2227.html) άρθρο της με τίτλο «Εάν οι θεοί ομιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν τη γλώσσα των Ελλήνων!», όπου αναπαράγει όλη την εθνικιστική προπαγάνδα για το Hellenic Quest, το ανύπαρκτο εθνικιστικό παραμύθι περί ανωτερότητας της ελληνικής γλώσσας (βλ. http://www.sarantakos.com/language/hquest.html)
Στις 27/1/2011 δημοσιεύεται άρθρο της στην φασιστική φυλλάδα «Στόχος» με τίτλο «ΙΜΙΑ 1996: Η ΑΘΕΑΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ».
Συμπέρασμα: Οι καταγγελίες έγιναν από μέλος της ΝΕΟΣ (ΛΑΟΣ) που αρθρογραφεί στον φασιστικό ΣΤΟΧΟ και αναπαράγει εθνικιστικές αηδίες σε τοπικές εφημερίδες!
Όση λάσπη και να ρίξουν η κυβέρνηση και οι φασίστες ενάντια στο Άσυλο δεν πρόκειται να το σπιλώσουν, γιατί αυτό πάντοτε αποτελούσε το προπύργιο των αγώνων του νεολαιΐστικου και φοιτητικού κινήματος. Το ότι το θέμα έφτασε στην βουλή μαζί με πρόταση νόμου για κατάργηση του Ασύλου από το ΛΑΟΣ (πρόταση νόμου είχε καταθέσει και η ΝΔ) δείχνει την αποφασιστικότητά τους να ξεμπερδεύουν με το Άσυλο.
Καλούμε τον δημοκρατικό λαό, του προοδευτικούς ανθρώπους, την νεολαία σε επαγρύπνηση και να μπλοκάρουν τα σχέδια κατάργησης του Ασύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου