Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΝΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ!

Τα θυμάστε τα παλιά μοτοποδήλατα; Εγώ πάντως μόλις το είδα τα θυμήθηκα και επιβράβευσα τον τύπο που το έφτιαξε μόνος του! Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...


 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ...

Θρηνεί η Ροκ

Πρόωρα έφυγε από τη ζωή ο πασίγνωστος και δημοφιλής κιθαρίστας Γκάρι Μουρ. Ο Μουρ ήταν 58 ετών. Βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ισπανία. Το θάνατό του ανακοίνωσε ο μάνατζερ του Άνταμ Πάτερσον.

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο  γνωστός και αγαπημένος σε όλους κιθαρίστας Γκάρι Μούρ. Ήταν ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους και  πιο ταλαντούχους Βρετανούς κιθαρίστες της γενιάς του, καλλιτέχνης απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, ο Γκάρι  ταξίδευε  στη μουσική, από το ροκ  και την Τζαζ, στην Μπλουζ και την Κάουντι , το Χέβι Μεταλ.
Ο Γκάρι βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Κόστα Ντε Σόλ, στην Ισπανία.
Το θάνατό του ανακοίνωσε ο μάνατζερ των  Thin Lizzy, Αντάμ Πάτερσον,  δηλώνοντας στο BBC ότι πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα αίτια θανάτου.


 Ο Γκάρι Μουρ έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στους Thin Lizzy και αργότερα για τη σόλο καριέρα που ακολούθησε.

Ο Έρικ Μπέλ, πρώην τραγουδιστής των Thin Lizzy ανέφερε "Ακόμα δεν ο πιστεύω. Ήταν ένας καταπληκτικός κιθαρίστας και μουσικός.

 
Gary Moore, RIP 1952-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου