Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ

Η Χρυσή Αυγή φανέρωσε σε όλους τους πολίτες το πραγματικό της πρόσωπο. Το αυγό του φιδιού έσπασε και το φίδι άρχισε να δαγκώνει.  Η οργάνωση και ο Γραμματέας της που δεν καταδικάζουν τέτοιες επιθέσεις θα είναι ηθικοί αυτουργοί σε οποιαδήποτε εκδήλωση πολιτικής βίας.
Ο υπόδικος Η. Κασιδιάρης με την επίθεσή του στις κυρίες Κανέλλη και Δούρου ανέδειξε  με τον πιο έμπρακτο τρόπο την ιδεολογία που πρεσβεύει το κόμμα του και έβαλε στις οθόνες μας την πολιτική αλλά και τη σεξιστική βία από τα σκοτεινά σοκάκια των γειτονιών μας. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγει ως στόχο τις γυναίκες όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την επικεφαλής της προεκλογικής μας εκστρατείας Ιωάννα Κοντούλη.
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μείζον ζήτημα δημοκρατίας και καλούμε τα θεσμικά όργανα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πέρα από την άμεση σύλληψη του δράστη της επίθεσης και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη, καλούμε το ΕΡΣ και τη Διακομματική να αποκλείσουν τη συμμετοχή εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής από κάθε ραδιοτηλεοπτική συμμετοχή τους. Ξεκαθαρίζουμε πως εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων, σαν ελάχιστο δείγμα διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε συζητήσεις στις οποίες θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής.
Η βία και ο ναζισμός δεν έχουν καμία θέση όχι μόνο στις τηλεοράσεις αλλά ούτε στο Κοινοβούλιο, ούτε στους δρόμους και τις γειτονιές μας. Για την υπεράσπιση της δημοκρατίας είμαστε όλοι υπεύθυνοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου