Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Μιας και ο καιρός ήταν καλός και η γιορτή της Παναγιάς έπεφτε Δευτέρα, η εκδρομή προς την Αγία Άννα στη Β. Εύβοια ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Φτάσαμε βραδάκι Σαββάτου και απλώς μείναμε σπίτι κουβεντιάζοντας, στη δροσιά της βεράντας για τα όσα είχαν συμβεί, συμβαίνουν και θα (ευχόμαστε να) συμβούν στις ζωές μας. Μερικά πράγματα όμως αφορούν όλους. Όπως για παράδειγμα οι αποφάσεις εκείνων που νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν και ότι όλα είναι προς εκμετάλευση!
Το δημοτικό Συμβούλιο του καλικρατικού πλέον δήμου Νηλέως ενέκρινε με ψήφους 11 υπέρ και 9 κατά την κατασκευή ΒΙ.ΠΕ στην περιοχή του Μαντουδίου ξεδηκώνοντας διαμαρτυρίες κατοίκων. Όχι μόνο θα τσιμεντοποιηθεί ένας πανέμορφος και τεράστιος χώρος δάσους αλλά πλέον η χρήση του θα είναι ανοιχτή σε κάθε λογής επιχειρηματική δραστηριότητα που το περιβάλλον και οι κάτοικοι κινδυνεύουν από ανεπανόρθωτες βλάβες!
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να επισκεφτώ την εν λόγω περιοχή, όμως με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω.Το λυπηρό στην υπόθεση είναι ότι υπάρχουν "άνθρωποι" που συναινούν σε αυτή την καταστροφή... Το γιατί μου το έδειξε η διαδρομή της επιστροφής λίγο πριν τη Χαλκίδα. Δεν είναι οι συγκεκριμένοι που συναινούν είναι όμως ο τρόπος τους , η παιδεία τους και το κακό παράδειγμά τους. "Ανεβάζω" λοιπόν αυτές τις δύο φωτογραφίες και αφήνω σε εσάς τα σχόλια...
Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου