Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (αλλιώς εδώ θα είμαστε...)


Από την στήλη του Στέφανου Kασιμάτη  στην χθεσινή Κυριακάτικη  Καθημερινή  διαβάζουμε τις παρενοχλήσεις ενός γνωστού μας δημοτικού συμβούλου σε έναν δημότη .Αξίζει να διαβαστεί

Παρενοχλήσεις
O αναγνώστης της στήλης Κωνσταντίνος Στάμου, Γενικός Χειρουργός, MD, PhD, αντιμετωπίζει πρόβλημα συστηματικών παρενοχλήσεων από πλευράς ενός αποφασισμένου πολιτευτή. Το λιγότερο που μπορώ για να τον βοηθήσω είναι να δημοσιεύσω τη σχετική επιστολή του:
«Τον κ. Τεντόμα δεν τον γνωρίζω όπως δεν με γνωρίζει και εκείνος. Ένα Σάββατο βράδυ το 2007, πριν από τις εκλογές, με κάλεσαν στο τηλέφωνο του σπιτιού μου ώστε να με προσκαλέσουν σε εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή Τεντόμα. Οπως αποδείχθηκε τηλεφωνούσαν (Σάββατο βράδυ) από το Δημαρχείο. Άκουγα μάλιστα μια σειρά τηλεφωνητριών να καλούν συνεχώς αριθμούς της Α' Αθήνας. Τους εξήγησα ότι δεν είναι ευγενικό να με καλούν από ένα τηλέφωνο του οποίου τον λογαριασμό πληρώνω εγώ μέσα από τα δημοτικά τέλη. Επίσης τους τόνισα ότι δεν έχουν καμιά δουλειά στο δημαρχείο αφού δεν είναι υπάλληλοι του Δήμου, αλλά άνθρωποι του πολιτικού γραφείου του κ. Τεντόμα. Τέλος τους είπα ότι θα στείλω τη Δημοτική Αστυνομία, αφού προφανώς έχουν εισβάλει στο Δημαρχείο εν αγνοία του κ. Κακλαμάνη και χρησιμοποιούν τις τηλεφωνικές γραμμές του Δήμου. Νόμισα ότι γλίτωσα από τον κ. Τεντόμα. Λάθος. Στις εκλογές του 2009 με ξανακάλεσαν από το τηλέφωνο 2103221597, που επίσης ανήκει στον Δήμο, ώστε να με καλέσουν στο Bar Baraonda!
»Στο προσωπικό του site αναφέρεται ως τηλέφωνο επικοινωνίας το 2103221572 που ανήκει στην Εποπτεία Διεύθυνσης Σχολικής Μέριμνας. Επιπλέον, το διαφημιστικό του υλικό εκδίδεται από το σύλλογο «Φροντίδα για την Τρίτη ηλικία», του οποίου ο κ. Τεντόμας είναι πρόεδρος. Σήμερα κάλεσαν ξανά από τον Δήμο (2105242229) να με καλέσουν στο πάρτι του κ. Τεντόμα σε κάποια καφετέρια.
Δεν θέλω να πληρώνω τα τηλεφωνήματα του κ. Τεντόμα. Δεν θέλω ποτέ να συναντηθώ με τον κ. Τεντόμα, διότι δεν θέλω να συναναστρέφομαι ανθρώπους που (κατά το βιογραφικό του) στα 11 ήταν μέλη πολιτικής νεολαίας. Επίσης θεωρώ έναν άνθρωπο που (με τρία παιδιά) μπορεί να είναι ταυτόχρονα υποψήφιος βουλευτής, υποδιοικητής του ΙΚΑ, δημοτικός σύμβουλος, διαιτητής της Α' Εθνικής, διορισμένος τοπογράφος της ΔΕΗ, φοιτητής του ΜΙΘΕ και πρόσκοπος υπερβολικά πολυάσχολο για ασχοληθεί με οποιοδήποτε ζήτημα με αφορά ως πολίτη. Παρακαλώ μήπως μπορείτε να με απαλλάξετε από τα collect τηλεφωνήματα του κ. Τεντόμα;».

Τι θα κάνουμε με το χαζοχαρούμενο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου