Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ , ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!!!

Θ Ρ Ι Α Μ Β Ο Σ !!!

"Την παραχώρηση του ακινήτου της Νομαρχίας Αθηνών επί των οδών Αίμωνος, Ευκλείδου και Δημοσθένους στην περιοχή Ακαδημίας Πλάτωνος του Δήμου Αθηναίων στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων Α.Ε. για την ανέγερση διδακτηρίων, απόφασισε , μετά από εισήγηση του Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρού το νομαρχιακό συμβούλιο. Ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων Α.Ε. έχει προτείνει το ανωτέρω ακίνητο για την ανέγερση διδακτηρίων, το οποίο κρίθηκε απολύτως κατάλληλο από την οικεία Επιτροπή Καταλληλότητας. Κατόπιν των ανωτέρω, ο Οργανισμός προτείνει την παραχώρηση του ακινήτου στην ΟΣΚ Α.Ε. με αντίτιμο που θα καθοριστεί από ορκωτούς λογιστές σύμφωνα με την νομοθεσία, για πενήντα (50) έτη για την ανέγερση σχολικού διδακτηρίου εντός πενταετίας με αναθέτουσα αρχή την ΟΣΚ Α.Ε."



Πως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους; Πως να μην χοροπηδήσεις από χαρά; Πως να συγκρατήσεις το γέλιο και τον ενθουσιασμό;
Παλέψαμε, διεκδικήσαμε, αντισταθήκαμε και τελικά ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!
Κόντρα σε αυτούς που μας ήθελαν αιθεροβάμονες. Κόντρα σε αυτούς που δεν πίστεψαν στο ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ. Κόντρα σε αυτούς που σήκωσαν χέρια και πόδια όταν τους ζητήθηκε να προστατέψουν τη γειτονιά τους. Κόντρα σε αυτούς που θεωρούσαν ότι οι προσπάθειές μας θα κατέληγαν σε φιάσκο, αφού αναμασούσαν το γνωστό: " Εεε...αφού αποφασίστηκε να γίνει εδώ η Νομαρχία, τι το πολεμάτε; ...θα γίνει στο τέλος!!!"

Και όμως! Αποδείξαμε ότι η τόλμη, η φαντασία, το πείσμα, η συνεργασία, η μεθοδικότητα, η αγάπη για τον καλό σκοπό, η φιλία, οι λίγοι καλοί μπροστά και οι λίγοι καλλύτεροι στα μετόπισθεν, μα προπαντώς η κοινή αίσθηση του σωστού, του δικαίου και της λογικής, μπορούν κυριολεκτικά να λυγίσουν σίδερα και να δαμάσουν συνειδήσεις!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 60ου και του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ (ΛΙΓΟΥΣ) ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!.
Τέτοια νέα και τέτοια γεγονότα μας ατσαλώνουν την θέληση για νέες διεκδικήσεις, επιβραβεύουν και αποδεικνύουν με τον καλλύτερο τρόπο ότι η γειτονιά μας έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου