Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΊ΄ΔΑ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!







Στην καλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ ήρθε στον κόσμο ο γιός του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα και
της συντρόφου του Περιστέρας, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το Tlife.gr.

Ο κ. Τσίπρας, επέλεξε για την γέννηση του πρώτου του παιδιού την σουίτα Νο 805 και το γειτονικό δωμάτιο 806 του 8ου ορόφου του ΙΑΣΩ.

Το κόστος χωρίς την αμοιβή του γιατρού είναι όπως ορίζεται από τον τιμοκατάλογο του μαιευτηρίου περίπου 14.000 ευρώ! Σε αυτά συνήθως δεν συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του γιατρού.

Είναι προφανώς δικαίωμα του κάθε πολίτη, εφόσον έχει τα χρήματα να επιλέγει το που θα τα ξοδέψει. Ειδικά όταν πρόκειται για στιγμές σαν την γέννηση του παιδιού του. Αρα, κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει γι' αυτό τον κ. Τσίπρα.
Το συνολικό κόστος της σουίτας που βρίσκεται στο 8ο όροφο του Ιασώ ήταν 14.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται η αμοιβή του γυναικολόγου που έκανε την καισαρική, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό ανέβηκε πολύ περισσότερο.

Η συγκεκριμένη σουίτα, η 805 και 806 είναι περίπου 45 τετραγωνικά και πρόκειται για δύο δωμάτια που ενώνονται με συρόμενη πόρτα. Το ένα είναι το δωμάτιο της μητέρας και το άλλο σαλόνι για να δέχεται επισκέψεις.

Να θυμίσουμε ότι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα αν και ήταν προγραμματισμένο να μπει στο μαιευτήριο στα μέσα της εβδομάδας, άλλαξαν τα σχέδια καθώς οι πόνοι της γέννας την έπιασαν το μεσημέρι της Κυριακής. Τελικά γέννησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,7 κιλών.

Το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να ξοδέψει κανείς για μια γέννα υπό φυσιολογικές συνθήκες έστω και με καισαρική στην Ελλάδα.

Ο κ.Τσίπρας προέρχεται από εύπορη οικογένεια ενώ έχει και την βουλευτική του αποζημίωση, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σ΄αυτή τη δαπάνη. Και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του όπως και κάθε Έλληνα να επιλέξει το που θα γεννήσει το παιδί του Βέβαια το ποσό αυτό, φαντάζει απρόσιτο για τον κάθε μέσο εργαζόμενο,που την ψήφο του ζητά ο κ.Τσίπρας.

'Ομως το ποσό που δαπανήθηκε ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις ετήσιες αποδοχές ενός απλού εργαζομένου σαν αυτούς που δίπλα τους διαδήλωσε στην απεργία της Πέμπτης ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιτότητας....
http://www.tlife.gr/Article/FN/0-68-876.html

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...

Περίπτωση Πρώτη

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;

1. Απελαύνεται από την χώρα.
2. Φυλακίζεται.
3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.
4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και....
6.Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών,
Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής
Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας
(1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και
Τεχνο! λογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς
αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα ).
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσης

Άλλη περίπτωση

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα καταγωγής;

1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος.
2.. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου.
4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ.
5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό τις εντολές του
ολόκληρο το! στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών
πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα
που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάνη.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ !
Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος

Υπάρχει και άλλη μία...

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας;
(Πράγμα που έγινε)

1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.
2... Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης
3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής
4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος
της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ! ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου , μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ !
Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν

Δεν τελειώσαμε.... Κι άλλη μια...

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του
στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;

1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία.
2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο.
4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε.

5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ως υπουργός μάλιστα , εκτός απο την ΑΕΠΙ ,
υποχρέωσε (δια νόμου παρακαλώ) να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν στο κατάστημα τους ακόμη και ένα... ραδιόφωνο... εκτός από την ΑΕΠΙ και την.... Ενωση
Μουσικοσυνθετών Ελλάδος. Ποιά είναι αυτή; Κάποιοι μουσικοσυνθέτες που δεν
ήθελαν την ΑΕΠΙ για δικούς τους λόγους έφτιαξαν αυτή την περιβόητη... ένωση που βγαίνει και χαρατσώνει όπως η ΑΕΠΙ!!! Διπλό χαράτσι γιά το ίδιο θέμα !
Γιατί έχουν μουσική στο κατάστημά τους!!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ
ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ!
Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος...

Ο Θεός να τα έχει καλά αυτά τα λαμόγια !

"Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ"
( Από το ΤΡΩΚΤΙΚΟ)

"Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βιου...κρεμαλα στους πολιτικούς.... να πάνε φυλακή τα λαμογια...κάθαρση τωρα…είναι μερικες απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελληνων για την κριση .Κριση που δειχνει αξεπεραστη οσα δις.ευρω και να μας δανεισουν..κριση που δεν είναι μονο λογιστικη,κριση που...

δεν αποτυπωνεται μονο σε οικονομικα μεγεθη,αλλα είναι κριση βαθυτατη και ριζωμενη πια στις ζωες ολων μας.Ειναι κριση αξιων,νοοτροπιας και ηθους.

Ειμαι ενας πολιτης που ζω και εργαζομαι στη χωρα αυτή και θεωρω τον εαυτο μου μοναδικο και αναντικαταστατο,σπανιο ειδος της ανθρωπινης αλυσιδας που ολοι πρεπει να φροντιζουν για μενα γιατι ...εχουμε δημοκρατια.Γειτονα,συμπολιτη,συνανθρωπε μπορει να μην καταχραστηκα δημοσιο χρημα μπορει να μην εγινα πολιτικος μπορει να μην εχτισα βιλες μπορει να μην εκανα χλιδατους γαμους στο εξωτερικο μπορει να μη μπηκα σε κοτερο ποτε μου αλλα σε εκλεψα και εγω,και σε θα σε κλεβω συνεχεια και καθημερινα γιατι ειμαι
συμφεροντολογος,ατομιστης ,ναρκισσος ασυνεπης που δεν ξερω τι θα πει αυτοκριτικη και παντα μου φταινε οι αλλοι .

Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονια περασα απ το σπιτι σου με διαπασων τη μουσικη και την εξατμιση να μουγκριζει.

Σου κλεψα την γαληνη σου όταν προσπαθησες να περασεις τη διαβαση πεζων και εγω εστεκα αγερωχος με το 36 ατοκες δοσεις αυτοκινητο μου πανω της.

Σου κλεψα τη θεση παρκινγκ βαζοντας οριζοντια τη μηχανη μου γιατι στη γειτονια υπαρχω μονο εγω και η γυναικα μου πρεπει να παρκαρει χωρις να δυσκολευτει όταν ερθει απ τη δουλεια.

Σου κλεψα τη ουρα στο σουπερ μαρκετ,γιατι βιαζομουν.

Σου ζητησα 120 ευρω για να σου βαλω ένα αιρ κοντισιον χωρις να σου κοψω αποδειξη.

Σου πηρα 100 ευρω την ημερα για ένα δωματιο το χειμωνα σε χωριο της ελληνικης υπαιθρου γιατι μια καντηλήθρα στην παρουσιασα για τζακι.

Μου πληρωσες 4 ευρω τον καφε και 6 ευρω τη χωριατικη και 10 ευρω το ποτο γιατι ολοι τοσο τα εχουν.

Εκμεταλευτηκα την πετρελαικη κριση και χωρις καθυστερηση σου ανεβασα την τιμη στα καυσιμα αισχροκερδοντας εις βαρος σου ενώ ξεχασα να τις κατεβασω όταν περασε η κριση.

Σου στερησα τα δελτια κοινωνικου τουρισμου γιατι μπορω να αποκρυπτω εισοδηματα και να εμφανιζομαι σαν δικαιουχος.

Πηρα επιδοματα και επιδοτησεις με πλασματικα στοιχεια και τωρα φωναζω να φερουν πισω τα κλεμενα

Σηκωσα κοματικες σημαιες ενιωθα δεος όταν με κερναγε και με χαιρετουσε ο βουλευτης στο καφενειο,ψηφιζα για ιδιοτελεις σκοπους ξερογλυφομουν στα πολιτικα γραφεια για να εχω έναν ανθρωπο για τις δουλειες μου και τωρα απαιτω να παει φυλακη.

Έδωσα φακελακι σε γιατρο για να σε παρακαψω στη λιστα και να σωθώ εις βαρος σου.

Λάδωσα το μηχανικο της πολεοδομιας να κανει τα στραβα ματια μεχρι να σηκώσω το αυθαιρετο σε δασικη εκταση και μετα πηγα στο συνταγμα σε καντηλοφορια να κλαψω για τα δαση που καηκαν.

Εψαξα και βρήκα γνωστο στην εφορια να γλιτώσω το προστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικες παραβασεις και μετα παραπονέθηκα για τη διαπλοκη.

Προειδοποίησα με φωτεινο σινιαλο παραβατες οδηγους για υπαρξη τροχονομικου μπλοκου και μετα διαμαρτηρηθηκα γιατι η τροχαια δεν τους γραφει.

Πεταξα το αδειο πακετο τσιγαρων απ το αυτοκινητο και μετα θυμωσα με την αμελεια των αρχων να καθαρισουν τα φρεατια και να πλημυρίσει η γειτονιά μου.

Σε εμποδισα να περπατησεις ελευθερα στο πεζοδρομιο γιατι αφησα το αυτοκινητο, μιας και πεταχτηκα για δυο λεπτα σε μια δουλεια.

Τα εβαλα με τους αλλοδαπους που μολυνουν την χωρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφαλιστη εργασια

Εβγαλα το σκυλο βολτα δηλώνοντας τη ζωωοφιλια μου αλλα ξεχναω να μαζεψω τα περιτωματα του υπονομευοντας την υγεια σου .

Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογραφους, τους θεωρησα αυθεντιες,τους αφησα να με καθοδηγησουν…με μπερδεψαν με αλλοτριώσαν.

Μου ειπανε πως οι γερμανοι συντακτες του Spiegel είναι ανθελληνες ενώ ειδα την ιδια μερα οπαδους των δυο μεγαλων ομαδω να μη σέβονται την ανακρουση του εθνικου υμνου.

Μου ειπανε πως ξενοι ετοιμαζονται να αγορασουν νησια μας και ειδα ελληνες να καταπατουν την ακτογραμμη φτιαχοντας ιδιωτικα λιμανια και να μου ζητουν χρηματα ώστε να μου επιτρεψουν το μπανιο.

Μου ειπανε πως τα σταδια των ολυμπιακων αγωνων φτιαχτήκαν για μενα και θα μεινουν σε μενα και ειδα να δινονται στην οικονομικη ελιτ και στις αθλητικες εταιρίες.

Μου ειπανε πως ο διαγωνισμος τραγουδιου της eurovision είναι εθνικη υποθεση ενώ ειδα πως είναι ένας θιασος που τρεφει το life style με χρηματα φορολογουμενων.

Μου ειπανε πως η επενδυση του χρηματιστηριου εχει εγγυημένες αποδοσεις και οι προβλεψεις είναι αισιοδοξες και ειδα μια καλοστημενη κομπινα με την ομηρια χιλιαδων μικρο επενδυτων.

Μου ειπανε πως μετα τις κραυγες των ζωντανων συνδεσεων υστερα από μαγαλες τραγωδιες και καταστροφες το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο και ότι θα παρακολουθουν την υποθεση και ειδα νατην συγκαλύπτουν και να την ξεχνουν.(σαμινα σεισμοι πυρκαγιες χρηματιστηριο)

Μου ειπανε πως οι δημοσιογραφοι είναι οι ελεγκτες της εξουσιας και προστατες των αδυνατων και ειδα να γίνονται εκδοτες,κομιστες και διαπλεκομενοι με το κεφαλαιο και τη εξουσια.

Μπερδευομαι ρε γαμωτο δυσκολευομαι να καταλαβω.Η σύγχυση μεγαλη...!

Ενώ ηξερα πως τα τανκς που κατεβηκαν στους δρομους και κατελυσαν την δημοκρατια αυτό ζημιωσε τη χωρα μου,ειδα πως οι αγροτες μπορουν να κλεινουν τους δρομους,οι λιμενεργατες τα λιμανια γιατι τα αιτηματα των συντεχνιων είναι πιο πανω απ τα δικα μου δικαιωματα.

Ενώ ηξερα πως η αριστερα είναι προοδευτικο κινημα ειδα ότι αποτελει τροχοπεδη σε κάθε μεταρυθμιση.

Ενω ηξερα πως η δεξια είναι πατριωτικο κομα ειδα να σαμποταρει τους θεσμους και να διαβρωνει τις αξιες και το νομιμο να γινετε ηθικο

Ενώ ηξερα πως σοσιαλισμος είναι αναδιανομη εισοδηματος και κοινωνικη δικαιοσυνη ειδα πλουτισμο ημετερων,σκανδαλα,και κοινωνικη ανισοτητα.

Ενώ ηξερα πως ο εθνικιστης θεωρει την πατριδα του υπερ ανω ολων,ειδα να φορα τη ναζιστικη μποτα και τον αγκυλωτο σταυρο που το 41 εισεβαλε στη πατριδα του και σκοτωσε ελληνες.

Ενώ ηξερα πως ο αναρχικος είναι φορεας επαναστατικων ιδεων και εναντιωνεται στο συστημα,ειδα να πηγαινει στις καταληψεις με ταξί,να ντυνεται με γνωστες φιρμες πολυεθνικων,και να επικαλειτε το ιδιο το συστημα που θελει να ανατρεψει.

Ενώ ηξερα πως ο συνδικαλιστης είναι προαγωγός τον δικαιωματων των εργαζομενων και ακαμπτος υπερασπιστης,ειδα να γινεται βουλευτης και να διαπλεκεται στα γραναζια της εργοδοσιας.

Ενώ ηξερα πως τα κοματα είναι στυλοβατες της δημοκρατιας ειδα να αυθαιρετουν να εμφανιζονται σαν συμμοριες και να καπηλεύονται τους θεσμους.

Και τοτε εχασα τελειως τον ελεγχο..

Ενώ ηξερα πώς είναι να φερεσαι σαν πολιτης και σαν ανθρωπος εχοντας υποχρεωσεις και δικαιωματα προτιμησα να φερθω σαν καταναλωτης και χουλιγκανος.

Ενώ οι καλυτεροι μου φιλοι είναι παναθηναικοι πηγα στο καραισκακη να τους βρισω τη μανα και να τους πεταξω φωτοβολιδες γιατι η χαρα της νικης είναι μονο δικο μου προνομιο.

Ενώ ελεγα πως οι πολιτικοι είναι εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων και υπηρετουν οικονομικους παραγοντες,με φανατισμο τους υποστηριζα στις εκλογες δινοντας τους μια ακομη ευκαιρια…και καπως ετσι εφτασα να ζω το ψέμα μου συμπολιτες…

Επιδοθηκα σε ασταματητη καταναλωση προκειμενου να βρω ταυτοτητα

Υποτιμησα τη σημασια της παιδειας και των αξιων και προτιμησα να μιμηθω το life style της τηλεορασης.

Ταυτισα την ευτυχια με το τριημερο στην αραχωβα και το 4Χ4 τζιπ.

Η αυταπατη της παντοδυναμιας μου ενισχυθηκε με την πιστωτικη καρτα.. μπορουσα να αποκτησω περισσοτερα από οσα δικαιουμαι.

Χωρις εγκρατεια ζητησα να δανειστω για να απολαυσω αγαθα που εβλεπα να απολαμβανουν οι πλουσιοι και ηθελα να τους μοιασω.

Εγκατελειψα το χωριο μου για να γινω υπαλληλος των 700 ευρω.

Αφησα την ποιοτητα ζωης στην υπαιθρο για να ζησω σε ένα δυαρακι στη κυψελη.

Περιφρονησα τα πανηγυρια στην επαρχια γιατι στα μπουζουκια πια γινεται η επιδειξη και το νυφοπαζαρο.

Ενιωθα σπουδαιος αν τη δευτερα το πρωι μιλουσα στη δουλεια για το διημερο που περασα στα χιονια η τη κρεπαλη στα μπουζουκια.

Χρεοκοπησα νεοελληνα...γιατι πια δεν ξερω τι είναι σωστο και τι λαθος,τι είναι δικαιο και τι αδικο.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ..δε θα λυτρωθώ απ τα spreads ουτε απ τους οικους αξιολογησης..

Για να σηκωθω ξανα χρειαζεται περισυλλογη συγκεντρωση και αυτοκριτικη χρειαζεται εσωτερικη επανασταση.

Ηρθε ο καιρος να αλλαξω ,γιατι αν δε το κανω η νεα γενια από λαμογια παραμονευει να παρει τη θεση των απερχομενων και το νέο κυμα σκανδαλων που θα παραξει ξανα το συστημα θα με βρει παλι να σκουζω σα βικτωριανη παρθενα..’’κλειστε τους ολους φυλακη΄΄!!"

Αναγνώστης



Προσθήκη  εικόνας

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

Ο SURVIVORMAN ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΤΖΙΑ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ;;;





ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
Έκατσα σε ένα σκιερό παγκάκι στο πάρκο, έβαλα το ραδιοφωνάκι μου να παίζει και χάζευα την χαμηλή πτήση των χελιδονιών πάνω από το απεριποίητο γρασίδι. Πρός μεγάλη μου έκπληξη, ξαφνικά περνάνε από μπροστά μου δύο ασημί αυτοκίνητα, διασχίζοντας κάθετα το πάρκο ( Δράκοντος-Δημοσθένους ). Εκτός του ότι έφαγα την σκόνη τους, πάρκαραν και επάνω στο γρασίδι!!! Τι έγινε ρε παιδιά; αναρωτήθηκα... Και εκείνη τη στιγμή ένα άλλο μαύρο αυτοκίνητο διέσχισε αντίθετα την πορεία των δύο ασημί, περνώντας από μπροστά τους και χώθηκε στον παράνομο καταυλισμό!!!!!!


Οι τύποι τελικά ήταν οι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του πάρκου... Τέσσερεις τον αριθμό. ¨΄Ηρθαν τα κόμματα¨, ήταν τα λόγια του υπαλλήλου του δήμου, που καθάριζε το υπαίθριο, μη οργανωμένο κάμπινγκ της παραλίας της Ακαδημίας του Πλάτωνα!!! ¨Απελπισία¨, είπε με νόημα...


Ρώτησα έναν από αυτούς, εάν ξέρει ή ακούει κάτι σχετικό με το πάρκο, αν θα γίνει το μουσείο μέσα στο πάρκο, κάποια κουβέντα για μελλοντική χρήση του πάρκου όσον αφορά την τουριστική του ανάπτυξη...
Μισόλογα και σπασμένες λέξεις πήρα για απάντηση... ¨Τι να σου πω, δεν βλέπεις τι γίνεται;¨ ¨Εδώ σκάβουν για εμπορικό κέντρο...!!!¨
¨Και με τους φίλους μας από εδώ;¨ επέμεινα για τους Ρομά...


Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

3ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΖΑΤΡΙΚΙΟΥ.

ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ


ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ,


ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ 3ης ΤΑΞΗΣ...


ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!








Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ...


ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...
ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΖΟΝΤΑΙ...
ΕΙΔΩΜΕΝ...


Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ...


ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ!!!


Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΗ 2010... ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΝΘΟΥΣ.


Αυτή την εικόνα αντίκρυσα το πρωινό της Τετάρτης από το μπαλκόνι μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλησα να την απαθανατίσω... Ίσως γιατί ενώ πολύ απλά δεν υπήρχε πουθενά φωτιά, υπήρχε αυτό το μαύρο σύννεφο...




Είναι η στιγμή που ξεκινούν τα πρώτα επεισόδια στην Σταδίου. Όλοι γυρίσαμε ξαφνιασμένοι και κοιτάξαμε πίσω μας να δούμε από που προέρχονταν οι κρότοι, η φασαρία και η γενικότερη αναταραχή.
Μετά από ώρα ακούσαμε για το τι είχε συμβεί στην τράπεζα...

















Προσέξτε αυτή την φωτογραφία... Λίγα μέτρα πιο πάνω έχουν ήδη χαθεί τρεις συνάνθρωποί μας...
Για άλλους βέβαια... πέρα βρέχει.